Elazığ’ın Doğusuna Prestijli Yaşam Alanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ’I GELECEĞE TAŞIYOR


Elazığ’ın değerine değer katan vizyon projeleri bir bir hayata geçirerek şehri emin adımlarla geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların uzun yıllar hizmetinde olacak kalıcı eserlere yenilerini eklemeye devam ediyor. 


YENİ YAŞAM ALANLARININ OLUŞTURULMASIYLA BÖLGE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ


Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları’nın talimatıyla başlatılan çalışma doğrultusunda Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Mahalleleri yepyeni yaşam alanlarına kavuştu. 


TOPLAM 104 BİN METREKARELİK ALANDA YOL, AYDINLATMA, AĞAÇLANDIRMA VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI


Çalışmanın birinci etabında Ulukent Mahallesinde 37 bin metrekarelik alan, yeşil doku ve peyzaj çalışmalarıyla bir yaşam alanı olarak hizmete sunuldu. Projenin 2. etabında ise olan Kırklar, Sanayi, Salıbaba Mahallelerini kapsayan toplam 67 bin metrekarelik alan, çift şeritli yol, aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla yepyeni bir kimlik kazandı. Projenin tamamlanmasıyla, vatandaşlar aileleriyle birlikte rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri dinlenme alanlarına da kavuşmuş oldu. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR


Vatandaşlar da yeni yaşam alanlarının tamamlanıp hizmete sunulmasından memnuniyet duyuyor. Yeni yaşam alanlarının bölgenin cazibesini artırdığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 


Elazığlıların ifadeleri şu şekilde; 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ’I GÜZEL YARINLARA TAŞIYOR


“Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi Belediye Başkanı, Sayın Şahin Şerifoğulları’dır. Her Belediye Başkanının Elazığ’a mutlaka faydası oldu ancak Başkan Şerifoğulları çevre düzenlemeleri, parklar ve yeni yaşam alanlarını hayata geçirerek Elazığ’ı güzel yarınlara taşıyor. Şu an bulunduğumuz yer eskiden dere yatağıydı ve çöplüktü. Şu an burası yeni yaşam alanına dönüştürülerek vatandaşlara hizmet sunan bir yaşam alanı oldu. Sadece burası da değil, Tarihi Harput- Hüseynik Yolu’nda Şehri Elaziz yapıldı. Bir seyir terası gibi inşa edilen projenin ardından vatandaşlar aileleri ile alanda güzel bir vakit geçiriyor. Harput’u yeniledi Sayın Başkanımız. Kendisinden Allah razı olsun. İnşallah Sayın Şerifoğulları’nı bundan sonra da Belediye Başkanı olarak görmek isteriz. Kendisi hiçbir zaman ayrım yapmıyor ve yapılan işleri sürekli kontrol ediyor.”


“BURASI DERE YATAĞIYDI, ÇOK KÖTÜ DURUMDAYDI”


“Burası daha önceden dere yatağıydı. Çok kötü durumdaydı. Ancak Sayın Başkanımız göreve geldikten sonra gerçekleştirdiği çalışmalarla bölgenin çehresi değişti. Elazığ genelinde bir çok vatandaş, hayata geçirilen bu yaşam alanına gelerek burada piknik yapıyor, kaliteli zaman geçiriyor. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na, bölgeye böyle bir yaşam alanı kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz.”


“ÖNCEDEN BU BÖLGEYE GİRİLMİYORDU”


“Buradaki yaşam alanı bölgeye değer kattı. Önceden burası çok kötü durumdaydı ve bu bölgeye girilmiyordu. Hangi partiden olursa olsun benim için fark etmez. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, güzel çalışmalara imza atıyor. Buraya bir çivi çakandan Allah razı olsun.”


“SAYIN BAŞKANIMIZ BÖLGENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ”


“Burada inşa edilen yaşam alanı bölge için çok iyi oldu. Akşamları aileler, vatandaşlar buraya gelerek nefes alma şansı buluyor. Eskiden burası, dere yatağıydı ve çok kötü bir durumdaydı. Sayın Başkanımız bölgenin çehresini değiştirdi. Kendisi çok çalışıyor. Altyapı yenileme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” 


“ÖNCEDEN ÇÖPTEN VE BAKIMSIZLIKTAN BURADA YÜRÜYEMİYORDUK”


“Önceden çöpten ve bakımsızlıktan burada yürüyemiyorduk bile. Belediye Başkanımızın çalışmalarının ardından kanal değişti, yollar yapıldı, çevre düzenlemeleri yapıldı. Bölgenin adeta çehresi değişti. Sayın Başkanımızın çok güzel çalışmaları var. Bu yaşam alanı da onlardan biri. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyoruz.” 


“BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI, GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYOR”


“Bu proje bölgeye çok yakıştı. Bu tür projelerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Buraya gelen vatandaşlarımız son derece memnun. Aileler çocukları ile birlikte geliyor ve güzel vakit geçiriyor. Ben bu mahallede ikamet eden biri olarak bu bölgeyi çok beğendim. Elazığ Belediyen Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları güzel projelere imza atıyor. Kendisini her zaman destekliyoruz. Sadece bizim mahallemizde de değil, Elazığ’ın bir çok yerinde yeni yaşam alanları oluşturulmuş. Sayın Başkanımızın hakkını teslim etmek gerekir. Kendisini tebrik ediyoruz.”


“YENİ YAŞAM ALANI BÖLGEMİZİN DEĞERİNİ ARTIRDI”


“Önceden buranın çok kötü bir görüntüsü vardı. Çöpler çoktu ve bölgede ikamet etmek gerçekten güçtü. Yapılan çalışmalarla mahallemiz yeni bir yaşam alanına kavuştu. Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları bölgemizin değerini artırdı.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ’ın Doğusuna Prestijli Yaşam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Elazığlılar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin