6ab5fd9d-7606-409d-9fed-c42fde17d00b

Süleyman Orakçıoğlu Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Damat Tween markasının kurucusu Elazığlı iş insanı Süleyman Orakçıoğlu ile Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Dernek Başkanı Feyzi Özcan ve başkan yardımcısı Nuri Saatçı şirketin genel merkezinde bir araya geldiler. Elazığ’a özgü sekiz köşe şapkayı takan iş insanı ve dernek yöneticileri geçmişe anılara yolculuk yaptılar.

Istanbul Büyukcekmece Beylikdüzü Elazıglilar derneginden iş adamı Damat Twen kurucu baskanı Süleyman Orakcıoglu’na ziyaret. Sarıyer’deki ofisinde konuklarını ağırlayan iş adamı Süleyman Orakcıoglu sınıf arkadaşı eğtimci yazar Nuri Saatcı ile anılarını tazeleyerek 60yıllık dostluğu dile getirerek ilk, orta ve lisedeki ögrencilik anılarını tazelediler.

Büyükçekmece Beylikdüzü Elazığlılar dernek baskanı Feyzi Özcan’da dernek adına sıcak ilgilerine tesekkür ederek simge 8 köseli şapka hediye etti.

Dernek başkanı Feyzi Özcan’ıda tebrik eden Orakcıoğlu yeni kurulan derneğimizin hayırlı olmasını diledi. Dernek olarak 8 köseli şapkayı giyerek her zaman Elazığlıların yanında oldugunun altını çizen Orakcioglu özlem duydugu Elazığ’ı ziyaret etmeyi düşünüyorum, tüm Elazığlılara derneğimizin nezdinde selam ve sevgilerimi sunuyorum. Yoğun iş hayatından fırsat buldukça etkinliklere katılmak arzusunu dile getiren Orakcıoğlu bu kezde Romanya’ya iş seyahatına 27 Eylülde gideceğini ifade ederken amaclarının Türkiye’yi en iyi sekilde tekstil dalında temsil etmek. Başarılı iş adamı orakcıoğlu’na bizlerde Büyükçekmece Beylikdüzü Elazığlılar Derneği olarak başarılar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süleyman Orakçıoğlu Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Elazığlılar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin