DSC_4686

Süleyman Hurrem Aksoy İstanbul Vali Yardımcısı Olarak Görevine Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Derneği olarak İstanbul Vali Yardımcısı olarak görevine başlayan hemşehrimiz Süleyman Hurrem Aksoy ve Çağlayan Adliyesinde görev yapan hemşehrimiz Savcı Ramazan İzgeç ve eşi ile bir araya geldik…

Düzce Vali Yardımcılığından İstanbul Vali Yardımcılığı görevine ( 30 Eylül 2023 ) Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle atanan Hurrem AKSOY’u Makamında Ziyaret ettik.

Çeşitli İl ve İlçelerde Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan AKSOY 2005-2008 Yıllarında İstanbul Valiliğinde Vali Yardımcısı olarak görev Yapmışlardı. Başkent Ankara’da da 2013 – 2019 yıllarında da Vali Yardımcılığı görevinde bulunan AKSOY Başarılı bir Hukukçu.

1997-2000 yılında ilk Vali Yardıcılığı görevindeyken Urfa’da zamanın Valisi Şahabettin HARPUT kendilerine Urfa’daki Elazığlıların Valisi diye takdim etmişlerdi.

Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Derneği olarak ziyaret ettiğimiz valimiz ile koyu sohbetler, eski anılara kadar gidererek hasret giderdik. Ülkemizde gelişen güncel olaylardan Elaziğ ve Elazığspor’da dahil olmak üzere 2 saata yakın makamın da bizleri ağırlarken nezaket ziyaretlerine gelen Cumhuriyet Savcısı Ramazan İZGEÇ ve eşleri ilede tanışmış olduk.

Kutlama telefonlarınada yanit veren AKSOY Kurmuş olduğumuz Büyükçekmece Beylikdüzü Elaziğlilar dernek baskanı Feyzi Özcan’ı da tebrik eden AKSOY her daim Elaziğlı hemşerilerimin yanındayım diyerek derneğimize güç verirken dernek başkanımız yanında iyiki fazla getirmiş simge kasgetleri hediye olarak takdim etti.

Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Derneği olarak Sayın Valimiz Süleyman Hurrem Aksoy’a ve Çağlayan Adliyesi savcılarımızdan Ramazan İZGEÇ’e görevlerinde başarılar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süleyman Hurrem Aksoy İstanbul Vali Yardımcısı Olarak Görevine Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Elazığlılar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin