Feyzi Özcan

Büyükçekmece Beylikdüzü Elazığlılar Derneğimiz Kuruldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece-Beylikdüzü Elazığlılar Dernek tanıtımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Derneği My Caro Cafe Restaurant işletmesinde dernek tanıtımı için bir araya geldi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında Büyükçekmece & Beylikdüzü Elazığlılar Dernek Başkanı İş İnsanı Feyzi Özcan dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İşletme fakültesini bitirdikten sonra çeşitli sigorta şirketlerinde yönetici olarak faaliyetlerinde bulunduğunu dile getiren Özcan, yöre insanının bir araya gelip birbiriyle tanışabileceği dayanışma sergileyeceği bir kuruluşun olmadığını fark ettiklerinden dolayı dernek kurma kararı aldıklarını söyledi.

n2.jpg

Özcan “Büyükçekmece, Beylikdüzü Elazığlılar derneği olarak hemşerilerimizin binlerce yıldır süre gelen örf, kültürlerini muhafaza edebilecekleri ve bunu gelecek kuşaklara aktarabilecekleri bir yapının temelini atmak üzere yola çıkıyoruz.” dedi.

Aynı zamanda cumhuriyetin yeni yüzyılında yeni çağın dinamiklerine de ayak uyduracaklarını belirten Özcan, “Şehrimizi ulusal ve uluslararası basında daha fazla temsil ettirmek için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Bizim derneğimiz gücünü köklerinden alan yüzünü aydınlık güneşe dönük sağlam bir çınar gibi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

n3.jpg

İlk etapta Elazığ yöresinin tanıtan ve yöre insanının İstanbul’daki sıkıntılarını dile getiren bir haber sitesi kuruluşu olacaklarına dikkat çeken Özcan, dernek merkezinin Beylikdüzü olacağını ve siyasi partilerin dışında olmaya çalışacaklarını, herkese eşit davranacaklarını mesajını vererek ifadelerini noktaladı.

Büyükçekmece Beylikdüzü Elazığlılar Derneğimiz Kuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Elazığlılar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin